Samarbete kring turismen på Österlen

VisitÖsterlen och en smak av Österlen ingår ett samarbete som syftar till att utveckla servicen/turistinformationen till regionens gäster och för att hjälpa varandras verksamheter inom lämpliga områden samt dra nytta av varandras kompetenser och nätverk.

Förutom distribution av broschyr, kart- och informationsmaterial ingås även ett samarbete kring onlinebokning som innebär att de båda verksamheterna delar på bokningsprovisionen.


- Detta innebär att vi nu fångar upp gästen vid den norra infarten till Österlen och navigerar denne till lämpligt boende, restaurang, aktivitet eller annat som gästen önskar. Gästen är den store vinnaren i detta positiva samarbete, säger Joachim Orrenius från VisitÖsterlen.


- För vår del känns det som en självklar utveckling av vår ursprungliga affärsidé som helt bygger på samarbete mellan olika aktörer. Att servicen för våra gäster dessutom blir ännu bättre känns väldigt bra, säger Eva Norrsell från en smak av Österlen.

  

För mer info:

VisitÖsterlen, Joachim Orrenius Tel 0705-692221 E-post [email protected]

En smak av Österlen, Eva Norrsell, Tel 0414-73505 E-post [email protected] 


VisitÖsterlen är den regionala turistorganisationen på Österlen. Vi utvecklar turist- och mötesnäringen genom att erbjuda dig turistinformation, online-bokning, stugbokning, semestertips, konferensförslag, guide och Österlenkartan.


En smak av Österlen driver turistinformation, restaurang och butik i Brösarp. Vi vill samla och lyfta fram lokalt och småskaligt producerad mat där miljötänkande, kunnande och medvetenhet står i centrum

Joachim Orrenius
Turismansvarig VisitÖsterlen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0